Toiminnanjohtajaksi Helsingin Barokkiorkesteriin

Haemme toiminnanjohtajaa vakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen alkaen 15.5. tai sopimuksen mukaan.

Orkesterin kotimaan toiminnan kulmakiviä ovat säännölliset, omatuotantoiset konserttisarjat Helsingin Musiikkitalossa ja Raumalla sekä omatuotantoinen kesäfestivaali Janakkalassa. Kansainvälisellä kentällä HeBo kuuluu arvostetuimpiin vanhan musiikin yhtyeisiin, tehden kiertueita ulkomailla vuosittain. Orkesterin vuosibudjetti on tällä hetkellä 750 000 € ja toimintavolyymi n. 40 konserttia vuodessa.

Toiminnanjohtajan työnkuvan ytimessä ovat laaja-alainen varainhankinta sekä markkinoinnin ja tiedotuksen suunnittelu. Orkesterin kokonaisrahoituksesta julkiset yleisavustukset muodostavat vain 15 %. Rahoituspalapelin kokoamisessa tarvitaan peräänantamattomuutta, tehokkuutta, myyntihenkisyyttä, neuvottelutaitoja sekä rautaisia koordinaatiotaitoja.

Toiminnanjohtajan monipuoliseen työkenttään kuuluvat myös mm. hankesuunnittelu yhteistyössä taiteellisen johtajan kanssa, taloushallinto yhteistyössä tilitoimiston kanssa sekä hallituksen ja valtuuskunnan sihteerin tehtävät. Toiminnanjohtaja on toimistohenkilökunnan esimies.

Työ tarjoaa mahdollisuuden olla mukana kehittämässä orkesteria, jonka visiona on osaamisen syventäminen erikoistumisen kautta. Tulevien vuosien haasteita ovat VOS-uudistukseen reagoiminen ja keväällä 2018 alkanut oopperasarja.

Orkesteri toimii verkostomaisesti yhteistyössä monien toimijoiden ja tekijöiden kanssa, joten työ tarjoaa tekijälleen loistavan mahdollisuuden ammatillisten verkostojen laajentamiseen. Työssä saa olla mukana vaikuttamassa suomalaisen musiikkielämän kehitykseen.

Haemme taidehallinnon ammattilaista, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Orkesteri- ja vanhan musiikin kentän tuntemus katsotaan eduksi.

Miksi HeBo? Aapo Häkkisen puhe valtuuskunnalle ja kannatusjäsenille.

Lisätietoja: Kerttu Piirto, toiminnanjohtaja
+358 50 527 6994
kerttu.piirto@hebo.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoive viimeistään tiistaina 3.4.2018 osoitteeseen rekrytointi@hebo.fi.

 

Ylös

Pysy ajan tasalla

Kannattajaksi

Kannatusjäsenyys

Tilaa uutiskirje