Liput

Yksittäisliput

Yksittäislippujen hinnoittelu on konserttikohtainen. Kaikissa konserteissa on alennukset eläkeläisille, opiskelijoille, varus- ja siviilipalvelusmiehille, työttömille ja lapsille, sekä joissakin konserteissa myös katsomopaikan mukaan määräytyvät hintakategoriat. Yksittäislippuja voi ostaa Ticketmasterin verkkokaupasta, Ticketmasterin palvelupisteistä tai konserttipäivänä ovelta. Lippuja voi myös varata tai lippuasioihin liittyviä tiedusteluita tehtä Ticketmasterin puhelinpalvelussa. Ticketmasterin puhelinpalvelunumerot hintoineen sekä muuta lippujen varaamiseen ja ostamiseen liittyvää tietoa täällä.

Sarjalippu

Sarjalippu neljään Vanhan musiikin sarjan konserttiin tarjoaa mahdollisuuden nauttia sarjan konserteista jopa 20 % alennuksella. Sarjalipun hintaan sisältyy kauden ohjelmakirja, joka lunastetaan konserttipaikalla ohjelmakirjojen myyjältä sarjalippua näyttämällä. Sarjalippu on myynnissä aina kevät- tai syyskauden ensimmäiseen konserttiin saakka. Sarjalippuja voi ostaa Ticketmasterin verkkokaupasta ja palvelupisteistä.

Saman päivän lippu

Kympillä konserttiin! Opiskelijat, työttömät, varus- ja siviilipalvelusmiehet sekä lapset voivat ostaa samana päivänä jäljellä oleville paikoille lipun 10 eurolla. Lipun voi ostaa konserttipäivänä Ticketmasterin palvelupisteistä ja konserttipaikalta alennukseen oikeuttavalla todistuksella, ei mahdollisuutta verkko-ostoon.

Ryhmäalennus

10 % alennus normaalihinnasta vähintään 10 hengen ryhmille. Suurille ryhmille voidaan tehdä oma tarjous. Kysy lisää: tuottaja Ilona Kaski, ilona.kaski @ hebo.fi.

Ticketmasterin palvelumaksut sisältyvät nettisivuillamme ja esitteissämme ilmoitettuihin hintoihin. HUOM: Musiikkitalon lipunmyyntipisteeltä voi ostaa lippuja talon tapahtumiin ilman Ticketmasterin palvelumaksua.

Ylös

Pysy ajan tasalla

Kannattajaksi

Kannatusjäsenyys

Tilaa uutiskirje