3.3.2023

Vastaa kävijäkyselyyn ja osallistu lippuarvontaan

Helsingin Barokkiorkesteri tekee yhdessä Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n muiden jäsenorkestereiden kanssa kevään aikana valtakunnallisen kävijätutkimuksen. Tutkimus toteutetaan yhteistyössä Innolink Research Oy:n kanssa.

Kävijätutkimuksen tavoitteena on tuottaa ajankohtaista tietoa konserttiyleisöjen käyntikokemuksista. Tulosten pohjalta voimme kehittää toimintaamme entistä asiakaslähtöisemmäksi.

👉 Siirry vastaamaan kävijäkyselyyn.

Viimeisin orkesterien kävijätutkimus on toteutettu vuonna 2018. Tämänkertaisen kävijätutkimuksen rinnalla toteutetaan tutkimus myös niille kuluttajille, jotka eivät koe orkesterikonsertteja omakseen. Uuden tutkimuksen toivotaan tuovan tietoa konserttien kävijätilanteesta etenkin koronaviruspandemian jälkeen sekä antavan kokonaiskuvaa yleisön ja ei-kävijöiden ajatuksista ja toiveista epävarmassa maailmantilanteessa.

Toivomme runsasta osallistumista kävijätutkimukseen — jokainen vastaus on meille todella arvokas! Kysely on avoinna 30.4.2023 asti ja siihen voi vastata joko suomeksi tai ruotsiksi. Kyselyyn vastanneiden kesken arvomme konserttilippuja HeBo:n konsertteihin.

👉 Siirry vastaamaan kävijäkyselyyn.

 

Ylös

Pysy ajan tasalla

Kannattajaksi

Kannatusjäsenyys

Tilaa uutiskirje