28.4.2022

Janakkalan Barokki 2022 esittelee barokkimusiikin eri tyylejä

Janakkalan Pyhän Laurin kirkko Kuva: Jarmo Jokinen

Janakkalan kesään paikkansa vakiinnuttanut Janakkalan Barokki soi jälleen heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Vanhan musiikin festivaali koostuu kolmesta kirkkokonsertista, lauantai-illan rennosta kansanmusiikkikonsertista sekä lasten omasta tapahtumasta. Tapahtumapaikkoina ovat Pyhän Laurin kirkko sekä Laurinmäen museoalue.

Pyhän Laurin kirkon barokkiurut soivat kaikissa kolmessa kirkkokonsertissa. Konsertit esittelevät barokkimusiikin eri tyylejä 1600-luvun varhaisesta italialaisesta 1700-luvun myöhäiseen saksalaiseen. Vierailevat taiteilijat saapuvat tänä vuonna Bulgariasta ja Kroatiasta.

Janakkalan Barokin ohjelmistosta vastaa Helsingin Barokkiorkesteri ja se järjestetään yhteistyössä Janakkalan kunnan ja seurakunnan kanssa. Lasten Barokki on osa Janakkalan kunnan lapsille suuntaamaa kulttuuritarjontaa. Liput ovat myynnissä Ticketmasterissa.

Lue lisää Janakkalan Barokin konserteista.

 

Ylös

Pysy ajan tasalla

Kannattajaksi

Kannatusjäsenyys

Tilaa uutiskirje