7.9.2021

Third Practice nähtävissä Mezzolla syyskuussa

Kuva: Kai Kuusisto

Tero Saarinen Companyn ja Helsingin Barokkiorkesterin suurteos Third Practice tulee miljoonien katsojien nähtäväksi kansainvälisen kulttuurikanava Mezzon ohjelmistossa. Klassiseen musiikkiin ja tanssiin keskittyvä globaali TV-kanava lähettää Third Practice -teosta 7.- 27. syyskuuta. Mezzo on nähtävissä 60 maassa yli 28 miljoonalle tilaajalle. Suomessa se on saatavilla Elisan, Telian ja DNA:n Mix kanavapaketissa. Tero Saarisen Third Practice (2019) tuo uusia ulottuvuuksia oopperan radikaalina kehittäjänä tunnetun Claudio Monteverdin musiikkiin. Säveltäjän vallankumoukselliset madrigaalit heräävät eloon tenori Topi Lehtipuun, virtuaalisopraano Núria Rialin sekä Tero Saarinen Companyn tanssijoiden ja Aapo Häkkisen johtaman Helsingin Barokkiorkesterin tulkintana. Teos kuvattiin maaliskuussa 2021 Kansallisoopperan Alminsalissa. Monikamerataltioinnin toteutuksesta vastasi tanssielokuvaohjaaja Thomas Freundlich ja Lumikinos Production.

Ylös

Pysy ajan tasalla

Kannattajaksi

Kannatusjäsenyys

Tilaa uutiskirje