10.5.2021

Syksyn lipunmyynti on avattu

Syyskauden Vanhan musiikin sarjan lipunmyynti on avattu tänään! 10-vuotista taivaltaan juhlivat ensi syksynä niin Musiikkitalo kuin ohjelmistoon alusta asti kuulunut HeBo:n Vanhan musiikin sarjakin. Kausi alkaa Aapo Häkkisen cembaloresitaalilla ja päättyy joulukuussa vakiovieraamme Dmitry Sinkovskyn johdolla Brandenburgilaisiin konserttoihin. Välissä kuullaan kiertueelle lähtevän Matteus-passion lisäksi oopperaa: lokakuussa kolmen säveltäjän Liebestod-aiheita Musiikkitalossa ja marraskuussa kaksi ranskalaista minioopperaa Finlandia-talossa.

Tutustu ohjelmaan lähemmin syksyn esitteessä.

Lippuja kaikkiin konsertteihin myydään tuttuun tapaan Ticketmasterin verkkokaupassa ja palvelupisteissä.
Ylös

Pysy ajan tasalla

Kannattajaksi

Kannatusjäsenyys

Tilaa uutiskirje