28.10.2020

Uudenvuoden juhlakonsertit Musiikkitalossa

Perinteiset uudenvuoden juhlakonsertit järjestetään Musiikkitalossa 31.12.2020 ja 1.1.2021.

Helsingin Barokkiorkesteri on tehnyt aikaisemminkin yhteistyötä portugalilaisen kapellimestarin, cembalistin ja tutkijan Marcos Magalhãesin kanssa; yhteistyön punaisena lankana on ollut etsiä länsimaisen klassisen taidemusiikin, fadon ja arabimusiikkiperinteen yhteisiä juuria. Nyt vuorossa on Intia, joka on todellinen perinnemusiikin aarrearkku. Uraauurtavaa ohjelmaa varten orkesteri on tilannut uuden sävellyksen Eero Hämeenniemeltä, joka on perehtynyt niin intialaiseen musiikkiin kuin barokkisoittimiinkin. Konsertin solisteina esiintyvät intialaisen musiikin virtuoosit Shashank Subramanyam ja Patri Satish Kumar.

Ylös

Pysy ajan tasalla

Kannattajaksi

Kannatusjäsenyys

Tilaa uutiskirje