24.8.2020

Uusi Bach-levy on julkaistu

Kansainvälisesti palkittu Bach-levytysten sarja tulee päätökseen: Aapo Häkkisen ja Helsingin Barokkiorkesterin levyttämä Bachin cembalo-konserttojen sarja huipentuu konserttoihin kolmelle ja neljälle cembalolle. Tälläkin kertaa Häkkisen instrumentaatio yllättää: cembalot edustavat eri soitinrakennusperinteitä (saksalaista, flaamilaista, ranskalaista ja italialaista) ja tuloksena on vaikuttavan eritelty sointi. Häkkisen ohella mukana on kokenut solistikaarti: Miklós Spányi, Cristiano Holtz ja Anna-Maaria Oramo. Kosketinsoitinjuhlan täydentää Bachin eksentrisen oppilaan Johann Gottfried Müthelin monumentaalinen Duetto, jonka Miklós Spányi ja Aapo Häkkinen soittavat kahdella historiallisella klavikordilla. Levytys on tehty Janakkalan Pyhän Laurin kirkossa.

Ylös

Pysy ajan tasalla

Kannattajaksi

Kannatusjäsenyys

Tilaa uutiskirje