14.3.2020

Koronaepidemian vaikutus Helsingin Barokkiorkesterin toimintaan

Aluehallintovirastot ovat 13.3.2020 antaneet määräykset, joiden mukaan yli 500 hengen yleisötilaisuudet sekä sisä- että ulkotiloissa kielletään uuden koronaviruksen aiheuttaman infektion (covid-19) leviämisen ehkäisemiseksi. Määräykset koskevat kaikkia Manner-Suomen kuntia ja ovat voimassa tartuntatautilain mukaisesti yhden kuukauden eli 12.4.2020 klo 24 asti. Määräys astuu voimaan välittömästi.

Helsingin Barokkiorkesteri arvioi parhaillaan esitystoimintaansa viranomaismääräysten valossa ja tiedottaa mahdollisista muutoksista välittömästi niiden varmistuttua. Tällä hetkellä kaikki kevätkauden konsertit on peruttu.

Ostetut liput peruttuihin konsertteihin sekä kaikkiin orkesterin kevätkauden konsertteihin on mahdollista palauttaa ja saada niiden hinta täysimääräisenä takaisin. Ticketmaster tulee olemaan yhteydessä suoraan lipunostajiin.

Ylös

Pysy ajan tasalla

Kannattajaksi

Kannatusjäsenyys

Tilaa uutiskirje