27.1.2020

Kerttu Piirto Helsingin Barokkiorkesterin toiminnanjohtajaksi

Filosofian maisteri Kerttu Piirto aloittaa Helsingin Barokkiorkesterin yhdistyksen toiminnanjohtajana 1. helmikuuta 2020. Viimeksi hän on toiminut Itävallassa Orchester Wiener Akademien toiminnanjohtajana. Aiemmin Piirto on työskennellyt Helsingin Barokkiorkesterin palveluksessa eri tehtävissä vuodesta 2010 alkaen.

Vuodesta 2018 toiminnanjohtajan tehtävää hoitanut Márta Schmidt jättää HeBo:n kuluvan tammikuun lopussa. ”Kiitän Márta Schmidtiä tarmokkaasta toiminnasta HeBo:n menestystarinan luomisessa”, toteaa Helsingin Barokkiorkesterin hallituksen puheenjohtaja Eero Holstila.

Lisätiedot: hallituksen puheenjohtaja Eero Holstila, puh. 050 567 2087

Ylös

Pysy ajan tasalla

Kannattajaksi

Kannatusjäsenyys

Tilaa uutiskirje