23.10.2017

Uusi Bach-levy on ilmestynyt!

 

Helsingin Barokkiorkesterin levytyssarja Bachin cembalokonsertoista saa jatkoa: levykauppoihin on juuri ilmestynyt sarjan kolmas osa, joka sisältää Bachin konserttoja kahdelle cembalolle. Solisteina levyllä esiintyvät Aapo Häkkinen ja ranskalainen Pierre Hantaï. Levytyssarjan on tuottanut arvostettu saksalainen AEOLUS-yhtiö.

Levy on myynnissä Suomessa mm. Fugan verkkokaupassa.

Levytyssarjan aikaisemmat osat saivat ylistävän vastaanoton.

Bach, vol. 1
Ylitsevuotavaa barokkia
Aapo Häkkiseltä ja Helsingin Barokkiorkesterilta odottaa anteliasta musisointia, mutta J.S. Bachin cembalokonserttojen levytys lyö ylellisyydessään ennätykset. Cembalo on uhkea Hass-kopio.
Soitto ei jakaudu kaavamaisesti soolon ja orkesterin vuorotteluun, vaan alati muuntelevana se on kaikilla tasoilla intensiivistä. Tuttu d-molli-konserttokin saa aivan uuden ilmeen.
Jukka Isopuro, Helsingin Sanomat, 20.6.2012
VUODEN LEVY 2012

Bach, vol. 2
Häkkinen ruuvaa Bachiaan vieläkin paremmaksi
Aapo Häkkinen on yksi suosikkimuusikoistani – hämmentävä sekoitus analyyttista musiikkinörttiä ja romanttista heittäytyjää. Kapellimestarina Häkkinen on nostanut Helsingin Barokkiorkesterin kansainväliselle huipputasolle – hiljattainen levytys Bachin cembalokonsertoista oli melkein täysosuma. Mutta vasta sarjan toinen levy osuu napakymppiin.
Kare Eskola, YLE Uudet levyt, 20.9.2013

Ylös

Pysy ajan tasalla

Kannattajaksi

Kannatusjäsenyys

Tilaa uutiskirje