17.8.2015

Vanhan musiikin sarja / Syksy 2015

Vanhan musiikin sarjan sarjaliput ovat myynnissä 20.9. asti. Syyskausi on mielenkiintoisten solistien juhlaa: tulevalla kaudella Helsingin Barokkiorkesterin kanssa konsertoivat muun muassa oopperataivaan nuori komeetta Valer Sabadus, rakastettu mezzosopraano Monica Groop, viulisti Dmitry Sinkovsky ja nokkahuilisti Maurice Steger sekä duo Arparla.

Sarjalipulla
– saat lippusi jopa 30% edullisemmin ja säästät palvelumaksuissa
– saat vakiopaikan konserttisaleissa
– saat kauden käsiohjelmakirjan ilmaiseksi.

Vanhan musiikin sarjan sarjaliput ovat myynnissä Lippupalvelun myyntipisteissä (ei nettiostoa).

Huom! Lippupalvelu on joissakin myyntipisteissään myynyt syksyn sarjalippua väärään hintaan. Mikäli olet joutunut maksamaan lipustasi yli 107€, ole hyvä ja ota yhteyttä Helsingin Barokkiorkesteriin osoitteeseen info@hebo.fi hyvityksen saamiseksi.

Selaa kauden esitettä:

Syksy 2015

 

Ylös

Pysy ajan tasalla

Kannattajaksi

Kannatusjäsenyys

Tilaa uutiskirje