17.8.2015

Huippusolistit-sarja alkaa Musiikkitalossa 15.11.

”I have never experienced a voice like this!” – Musical America.

Huippusolistit Musiikkitalossa on sarja konsertteja, joissa Helsingin Barokkiorkesteri tuo suomalaisyleisön eteen kansainvälisen ooppera- ja barokkitaivaan supertähtiä. Nämä laulajat luovat huikeaa uraa Euroopassa ja muualla maailmassa, mutta eivät aiemmin ole esiintyneet Suomessa. Jokainen näistä konserteista on kautensa Tapaus!

Huippusolistit-sarjan avauskonsertissa 15.11. suomalaisyleisölle esittäytyy rakettimaista nousua oopperataivaan kirkkaimpaan tähdistöön tekevä nuori kontratenori Valer Sabadus. Tätä huikeaäänistä barokkioopperoiden sankaria ylistetään täydellisen pakottomasta, loisteliaasta ja elegantista laulutaiteestaan. Sabadus häkellyttää soljuvalla, briljantilla ja huippukorkealla, sopraanomaisella äänellään. Bachin ja Purcellin musiikilla herkuttelevan konsertin johtaa Helsingin Barokkiorkesterin kestosuosikki Skip Sempé ja kuorona ihastuttaa tinkimättömästä työstään tunnettu, inspiroiva EMO Ensemble.

”Esityksen päänähtävys on Valer Sabadus. Hän on farinellisen kaliiberin kontratenori, joka jo ulkomuotonsa ja säteilynsä voimasta on kuin Synti itse.” (Last Desires) – Kultura Extra

Seuraavat Huippusolisti-konsertit:
Tenori Werner Güra 10.5.2016 (liput myynnissä nyt)
Mezzosopraano Joyce DiDonato 26.11.2016 (lipunmyynti alkaa tammikuussa 2016)

Liput 15.11. konserttiin 20-58 € (sis. palvelumaksun) Lippupalvelusta ja Helsingin Musiikkitalon lipunmyynnistä.

Ylös

Pysy ajan tasalla

Kannattajaksi

Kannatusjäsenyys

Tilaa uutiskirje