Liput

Yksittäisliput
Yksittäislippujen hinnoittelu on konserttikohtainen – löydät hinnat konserttitietojen kohdalta nettisivuiltamme. Konserteissa on katsomopaikan mukaan määräytyvät hintakategoriat sekä alennukset eläkeläisille, opiskelijoille, varus- ja siviilipalvelusmiehille, työttömille ja lapsille. Yksittäislippuja voi ostaa etukäteen Ticketmasterin verkkokaupasta, Ticketmasterin palvelupisteistä tai konserttipäivänä ovelta. Lippuja voi myös varata tai lippuasioihin liittyviä tiedusteluita tehtä Ticketmasterin puhelinpalvelussa. Ticketmasterin puhelinpalvelunumerot hintoineen sekä muuta lippujen varaamiseen ja ostamiseen liittyvää tietoa täällä.

Vanhan musiikin sarjan sarjalippu
Sarjalippu neljään Vanhan musiikin sarjan konserttiin tarjoaa mahdollisuuden nauttia sarjan konserteista jopa 30 % alennuksella. Sarjalipun hintaan sisältyy kauden ohjelmakirja, joka lunastetaan konserttipaikalla ohjelmakirjojen myyjältä sarjalippua näyttämällä. Sarjalippu on myynnissä aina kevät- tai syyskauden ensimmäiseen konserttiin saakka, jolloin sen ostomahdollisuus loppuu ja seuraavan kauden sarjalipun myynti alkaa. Syksyn 2017 Vanhan musiikin sarja alkaa 24. syyskuuta. Lisätietoa syksyn Vanhan musiikin sarjasta kauden esitteessä ja nettisivuillamme. Sarjalippuja voi ostaa ainoastaan Ticketmasterin palvelupisteistä, ei mahdollisuutta verkko-ostoon.

Saman päivän lippu
Kympillä konserttiin! Opiskelijat, työttömät, varus- ja siviilipalvelusmiehet sekä lapset voivat ostaa samana päivänä jäljellä oleville paikoille lipun 10 eurolla. Lipun voi ostaa konserttipäivänä Ticketmasterin palvelupisteistä ja konserttipaikalta alennukseen oikeuttavalla todistuksella, ei mahdollisuutta verkko-ostoon.

Ryhmäalennus
20 % alennus normaalihinnasta vähintään 10 hengen ryhmille. Suurille ryhmille voidaan tehdä oma tarjous. Kysy lisää: tuottaja Ilona Kaski, ilona.kaski @ hebo.fi.

Ticketmasterin palvelumaksut sisältyvät nettisivuillamme ja esitteissämme ilmoitettuihin hintoihin. HUOM: Musiikkitalon lipunmyyntipisteeltä voi ostaa lippuja ilman Ticketmasterin palvelumaksua.

Go Top

Stay up to date

Supporter

Support